TIJDELIJKE slUITING STICHTING KONIJNENOPVANG JOY
18-12-2018

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Lieve mensen, het is op dit moment voor mij simpelweg niet meer te doen om het runnen van de opvang te combineren met mijn studie. Gelukkig is dit een tijdelijke situatie, maar ik ben hierdoor wel genoodzaakt de opvang volledig te sluiten t/m tenminste 1 februari.

Concreet gezien houdt dit in:

- Wij zijn telefonisch niet te bereiken
- Er kunnen geen afspraken gemaakt worden
- Er is een opnamestop voor afstandskonijnen (dit is al enkele maanden zo)
- Er worden geen konijnen herplaatst

LET OP: Afspraken die reeds gemaakt zijn voor dit jaar gaan gewoon door, voor afspraken die gemaakt zijn voor januari nemen we contact op, deze gaan niet door.

LET OP: Konijnen die afkomstig zijn uit onze opvang zijn ALTIJD welkom terug, neem hiervoor contact op via de mail. Ook als er problemen zijn met herplaatste konijnen zijn we bereikbaar via de mail. Konijnen van de dierenambulance kunnen nog steeds bij ons terecht, voor gevonden konijnen adviseren we verder om de dierenambulance te bellen of contact op te nemen met één van onze collega-opvangen.

Tot slot, nog meer dan normaal is hulp met schoonmaken van de verblijven hard nodig! Heb je op vrijdag of zaterdag een paar uur over, stuur dan even een mailtje. Het zou daarbij fijn zijn als je zelf een concreet voorstel doet, we waarderen natuurlijk elk aanbod maar het is op dit moment gewoon niet te doen om heen en weer te mailen en te puzzelen met de planning.

Ook voor de dagelijkse zorg zou hulp heel erg fijn zijn, maar hiervoor zou het fijn zijn als één of twee vaste personen af en toe kunnen komen, anders gaat er alleen maar heel veel tijd in inwerken zitten. Het gaat hierbij om eind van de middag/begin van de avond voeren, hooi geven en water verversen, evt. medicatie geven en wat andere kleine klusjes. Dit neemt ongeveer een half uur tot een uur in beslag meestal en betreft in principe geen fysiek zwaar werk.

Bedankt voor je begrip.

Toevoeging 1-2-2019: Tot nader order blijven wij gesloten!

You have no rights to post comments

Joomla templates by a4joomla