Contact

Stichting Konijnenopvang Joy wordt volledig gerund door een klein aantal vrijwilligers die alles in hun vrije tijd naast andere werkzaamheden doen. Dit kan betekenen dat u niet per direct antwoord krijgt op uw vraag of terecht kan voor een afspraak. Wij vragen hiervoor uw begrip. 
Let op: Wij hebben momenteel een opnamestop voor afstandskonijnen! De enige uitzonderingen die wij hierbij kunnen maken betreft gevonden konijnen en konijnen die in het verleden door ons herplaatst zijn.

E-mail

U kunt ons natuurlijk altijd via de mail bereiken, wij streven er naar om deze binnen twee werkdagen te beantwoorden. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
Wij zijn van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00 uur telefonisch bereikbaar op 06 - 48401006. Wordt er niet opgenomen? Spreek dan onze voicemail in, dan bellen wij u z.s.m. terug. Op zon- en feestdagen zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Afstandsverzoeken worden telefonisch niet in behandeling genomen. Voor algemene vragen zie hieronder.

Algemene vragen

Heeft u een algemene vraag over (uw) konijnen? We geven u natuurlijk graag uitgebreid antwoord. U kunt uw vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak en hebben dan ook geen vaste openingstijden. Op dit moment kunt u voor herplaatsingen alleen op zaterdagmiddag bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken? Stuur dan even een mailtje.

Adres
Konijnen worden herplaatst vanuit Kolham (Groningen). Het adres wordt pas na telefonisch of mailcontact verstrekt.

Overige
Rekeningnummer: NL94 INGB 0006 9357 68 t.n.v. Stichting Konijnenopvang Joy te Kolham.
KvK: 63862522
UBN: 6340094
RSIN: 855431702
ANBI: Stichting Konijnenopvang Joy

Subcategorieƫn

Joomla templates by a4joomla