Contact

Stichting Konijnenopvang Joy wordt volledig gerund door een klein aantal vrijwilligers die alles in hun vrije tijd naast andere werkzaamheden doen. Dit kan betekenen dat u niet per direct antwoord krijgt op uw vraag of terecht kan voor een afspraak. Wij vragen hiervoor uw begrip.

E-mail

U kunt ons natuurlijk altijd via de mail bereiken, wij streven er naar om deze binnen twee werkdagen te beantwoorden. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
Wij zijn van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00 uur telefonisch bereikbaar op 06 - 48401006. Wordt er niet opgenomen? Spreek dan onze voicemail in, dan bellen wij u z.s.m. terug. Op zon- en feestdagen zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Afstandsverzoeken worden telefonisch niet in behandeling genomen. Voor algemene vragen zie hieronder.

Algemene vragen

Heeft u een algemene vraag over (uw) konijnen? We geven u natuurlijk graag uitgebreid antwoord. U kunt uw vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak en hebben dan ook geen vaste openingstijden. De momenten waarop u bij ons terecht kunt variëren. Wilt u een afspraak maken? Stuur dan even een mailtje.

Adres
Konijnen worden herplaatst vanuit Kolham (Groningen). Het adres wordt pas na telefonisch of mailcontact verstrekt.

Overige
Rekeningnummer: NL94 INGB 0006 9357 68 t.n.v. Stichting Konijnenopvang Joy te Kolham.
KvK: 63862522
UBN: 6340094
RSIN: 855431702
ANBI: Stichting Konijnenopvang Joy

Subcategorieƫn

Joomla templates by a4joomla