Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die een huisje zoeken. Alle konijnen worden voor herplaatsing ingeënt en gechipt. Daarnaast worden alle konijnen gecastreerd. Let op: De konijnen op deze pagina worden alleen met hun eigen maatje herplaatst. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat. Op basis van het gewicht van het konijn wordt het ingedeeld in één van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Leeftijd: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.
Gecastreerd: Al onze konijnen worden gecastreerd uitgeplaatst.
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Al onze konijnen worden voor herplaatsing ingeënt met Nobivac Myxo-RHD.
Ingeënt tegen RHD-2: Al onze konijnen worden voor herplaatsing ingeënt met Eravac.
Minimale bijdrage: Deze bijdrage in de gemaakte kosten bedraagt €50,- per konijn. De bijdrage voor een koppel dat al samen zit bedraagt €75,-. Let op: Dit geldt ALLEEN voor de koppels op deze pagina. 

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens de veelgestelde vragen voor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Aat en Haley
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2018
Formaat: Dwerg
Leeftijd: Onbekend/december 2014
Minimale ren: Drie m²
Kleur: Zwart/driekleur
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Ja
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 21-8-2017/4-11-2017
Beschrijving: Aat is een vriendelijk, vrolijk kereltje. Hij is erg nieuwsgierig en komt gezellig even bij je, al hoeft uitgebreid aaien niet van hem. Haley is wat verlegen en moet wat meer aan je wennen. Samen is het een super leuk stel. Haley bleek bij binnenkomst helemaal in de knoop te zitten (ondanks haar korte vacht) en moest daarom geschoren worden. Totdat haar blote billen weer bedekt zijn met een mooi vachtje mogen ze niet buiten wonen. In een schuur of iets dergelijks is geen probleem, daar wonen ze nu ook. Aat heeft in de opvang al eens gedemonstreerd dat hij graag over rennen heen klimt, daarom zoeken we voor dit leuke stel wel een ren met een dak er op.

 aat2 aat3 aat4

 haley haley2 haley4

Naam: Janny en Robèrt
Herplaatsbaar vanaf: December 2017
Formaat: Klein
Leeftijd: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
Kleur: Madagascar en isabella
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Ja
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 1-11-2017
Beschrijving: Janny en Robèrt zijn een super leuk duo. Ze zijn al lange tijd samen en willen natuurlijk ook graag samen verhuizen. Beide zijn dol op eten en dat is wel te merken, er mochten best wat grammetjes af! (Tja, wat wil je met die namen..) Het zijn vrolijke, vriendelijke konijntjes die gelijk even komen kijken wat je komt doen. (Misschien heb je wel wat lekkers..? Je weet het nooit!) Verder liggen ze het liefst de hele dag tegen elkaar aan.

 janny robèrtjanny janny2

robèrtjanny2 janny3 janny4

Naam: Edward en Bryn
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2018
Formaat: Groot/middelgroot
Leeftijd: Augustus 2016/november 2016
Minimale ren: Tien m²
Kleur: Oranjebont/zwart
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Ja
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 5-7-2017/21-9-2017
Beschrijving: Edward is een geweldig konijn met een stevig karakter. Hij vindt mensen erg leuk maar kan wel wat knorrig worden als het hem niet zint. Ook naar andere konijnen is hij erg dominant. Daarom hebben we er voor gekozen om hem te koppelen aan Bryn, een vriendelijke dame die erg sociaal is naar andere konijnen. Mensen zijn heel leuk en interessant, maar ook wat spannend voor Bryn. Samen vormen ze een ontzettend leuk koppel.

Edward en Bryn zijn beide kampioen in ontsnappen en moeten daarom in een ren geplaatst worden die volledig dicht is, waar ze op geen enkele manier uit kunnen komen. Edward en Bryn worden niet in huis, los in een tuin of in een open ren geplaatst.

 edward edward4 edward3

 

bryn bryn2 bryn3

Naam: Georgia en Alexis
Herplaatsbaar vanaf: Juni 2017
Formaat: Dwerg
Leeftijd: 2016 en onbekend
Minimale ren: Vier m²
Kleur: Zwart/wit en otter
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/VHD: Ja
Ingeënt tegen VHD-2: Ja

In de opvang sinds: 10-12-2016 en 15-9-2016
Beschrijving: Georgia en Alexis zijn helemaal gek op elkaar en willen dan ook graag samen verhuizen naar een mooi plekje. Beide konijntjes hebben hun energieke, drukke momenten maar doen ook niets liever dan aartslui tegen elkaar aan liggen. Natuurlijk vooral als het heel warm is. Georgia vindt mensen maar spannend, ze zoekt wel contact maar daar is het voor haar ook wel mee gezegd. Alexis is wat makkelijker en wil af en toe zelfs wel een aai. 

 georgia georgia2 georgia3

 

alexis alexis alexis georgia

Joomla templates by a4joomla