Rammen

Op deze pagina staan alle rammen die een huisje zoeken. Alle rammen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Syngonium
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2021
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 1-1-2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Syngonium is de broer van Epipremnum. Dat kun je ook wel zien, want ze lijken als twee druppels water op elkaar! Ze hebben niet alleen alle twee van die heerlijke zachte hangoren, maar ze zijn ook nog eens even vriendelijk en geïnteresseerd in mensen. Ze uit elkaar houden is dan ook bijna niet te doen, het is alleen te merken omdat Syngonium ietsje terughoudender is in gedrag. Ze zoeken trouwens ook alle twee hetzelfde: een nieuw baasje, een lieve konijnenvriendin en een mooie ren.

Syngonium Syngonium2 Syngonium3

Naam: Jesse Klaver
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2021
Formaat: Middelgroot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Zes m²
In de opvang sinds: 10-4-2021

Beschrijving: Jesse is altijd HEEL BLIJ en HEEL DRUK en HEEL ENTHOUSIAST en HEEL NIEUWSGIERIG! Moet dat nou per se in hoofdletters? JA, DAT MOET! Jesse lééft in hoofdletters, maakt zelfs in zijn kleine kooi binkies en geniet enorm van aandacht. Knuffelen heeft hij niet altijd tijd en geduld voor want hadden we al gezegd dat hij HEEL DRUK is? Maar vaak genoeg gaat Jesse er helemaal voor zitten en kun je hem eeuwig aaien. We hopen dat dit fantastische konijn snel naar een mooie, grote ren mag verhuizen zodat hij pas écht los kan gaan met binkies maken!

 jesse klaver jesse klaver2 jesse klaver3

Naam: Philodendron
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2021
Formaat: Middelgroot
Geboortedatum: 1-1-2021
Minimale ren: Acht m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Philodendron is dol op heel veel dingen. Op mensen, op eten, op spelen, op andere konijnen, op in de weg lopen, op ontsnappen, op slopen, op knagen, op graven. We zoeken dan ook een grote ren waar Philodendron naar hartelust al deze dingen kan doen. Hij krijgt dan ook graag elke dag even een knuffel van zijn mens, maar het belangrijkste is natuurlijk een enthousiast konijnenmeisje met net zoveel energie als Philodendron.

Er is nogal wat onduidelijkheid over de precieze geboortedatum van Philodendron. Omdat we deze informatie niet hebben en ook niet weten hoe groot zijn ouders waren, is het nog even de vraag met welk formaat hij gaat eindigen. We weten in elk geval wel zeker dat Philodendron geen kleine jongen is.

 philodendron philodendron2 philodendron

Joomla templates by a4joomla