Rammen

Op deze pagina staan alle rammen die een huisje zoeken. Alle rammen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Eros
Herplaatsbaar vanaf: Oktober 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 14-7-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30-9-2020

Beschrijving: Eros is een beetje verlegen, maar wel heel vrolijk hoor! Eros is sociaal naar andere konijnen en met een beetje geduld kun je ook zeker zijn vertrouwen winnen. Deze jongeman wil graag naar een grote ren verhuizen zodat hij al zijn energie lekker kwijt kan!

eros eros2 eros3

Naam: Snuffie
Herplaatsbaar vanaf: December 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: Mei 2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 21-11-2020

Beschrijving: Deze dikkerd heet Snuffie en staat vooraan voor een aaitje. Niet te lang en niet teveel gefrutsel, maar hij is wel echt een gezelligerd. Hij is naar andere konijnen vrij pittig maar wel sociaal. Snuffie zoekt een baasje dat zijn dieet serieus neemt, want hij mag echt nog wel wat grammetjes kwijt.

 snuffie snuffie2 snuffie3

Naam: Jeremy
Herplaatsbaar vanaf: December 2020
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 5-12-2020

Beschrijving: Jeremy is een fantastisch konijn, maar wel met een gebruiksaanwijzing. Hij mag klein van stuk zijn, maar het is een behoorlijk felle donder. Jeremy reageert vaak erg agressief als hij benaderd wordt. Als hij de ruimte heeft en zelf mag kiezen of hij contact zoekt of niet is hij een totaal ander konijn, maar mensen moeten daarbij wel hun handjes thuis houden! Jeremy zoekt een lief konijnenvriendinnetje dat niet dominant is maar wel stevig in haar konijnenschoentjes staat. Hij wordt niet in een groep herplaatst en ook niet bij kinderen.

 Jeremy Jeremy2 Jeremy3

Naam: Wout
Herplaatsbaar vanaf: Oktober 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 2017
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 12-9-2020

Beschrijving: Wout is een vrolijke frans, altijd in voor een aaitje. Je kunt uren met hem tutten en aaien. Hij kan een mopperkont en zeer dominant zijn naar andere konijnen en is niet geschikt voor in een groep. Wout wordt alleen herplaatst na een koppelvakantie in de opvang.

 wout wout2 wout2

Naam: Pan
Herplaatsbaar vanaf: Oktober 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 14-7-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30-9-2020

Beschrijving: Volgt.

pan pan2 pan3

Naam: Apollo
Herplaatsbaar vanaf: Oktober 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 14-7-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30-9-2020

Beschrijving: Volgt.

 apollo apollo2 apollo3

Naam: China
Herplaatsbaar vanaf: Juni 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 2019
Minimale ren: Vier m²

In de opvang sinds: 20-5-2020
Beschrijving: China is een super knappe kerel, dat behoeft natuurlijk geen toelichting. Helaas is China's karakter en gedrag ietsje gecompliceerder. China is een vrolijk, sociaal en nieuwsgierig ventje naar mensen, maar met andere konijnen gaat het iets minder soepel. China heeft nogal een ingewikkelde gebruiksaanwijzing die we graag in een gesprek verder toelichten. China is geen konijn voor beginners en wij koppelen hem alleen aan een gesteriliseerde voedster. China kan niet in een groep geplaatst worden.

 china china2 china3

Joomla templates by a4joomla