Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, ingeënt en gechipt.

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat. Op basis van het gewicht van het konijn wordt het ingedeeld in één van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Leeftijd: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.
Gecastreerd: Al onze konijnen worden gecastreerd uitgeplaatst.
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Al onze konijnen worden voor herplaatsing ingeënt met Nobivac Myxo-RHD.
Ingeënt tegen RHD-2: Al onze konijnen worden voor herplaatsing ingeënt met Eravac.
Minimale bijdrage: Deze bijdrage in de gemaakte kosten bedraagt €50,- per konijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens de veelgestelde vragen voor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Halley
Herplaatsbaar vanaf: 23-6-2018
Formaat: Klein
Leeftijd: 2014
Minimale ren: Drie m²
Kleur: Zwart/wit
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Ja
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 2-6-2018
Beschrijving: Volgt.

 halley halley2 halley3

Naam: Sage
Herplaatsbaar vanaf: 12 mei 2018
Formaat: Dwerg
Leeftijd: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
Kleur: Wit/zwart
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Ja
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 12-4-2018
Beschrijving: Sage is een pittige tante, oppakken/aaien is ze ab-so-luut niet van gediend en dat laat ze ook duidelijk merken. Nieuwe mensen vindt ze in het begin ook erg spannend. Wie heeft een mooie, grote ren voor dit stiekem toch wel lieve meiske, zodat ze in alle rust lekker zichzelf kan zijn?

 sage sage2 sage3

Naam: Mint
Herplaatsbaar vanaf: Juni 2018
Formaat: Klein
Leeftijd: December 2016
Minimale ren: Drie m²
Kleur: Wit/grijs
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Nee
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 12-5-2018
Beschrijving: Mint is naar mensen wat schuw, maar absoluut niet onvriendelijk. Ze is vrij rustig maar wel erg nieuwsgierig. 

mint mint2 mint3

Naam: Michelle
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2018
Formaat: Middelgroot
Leeftijd: 24 juli 2017
Minimale ren: Vijf m²
Kleur: Zwart
Gecastreerd: Ja
Ingeënt tegen myxomatose/RHD: Ja
Ingeënt tegen RHD-2: Ja

In de opvang sinds: 21-9-2017
Beschrijving: Michelle is een prachtig groot zwart konijn met enorme oren. Ze zit boordevol energie, ze ligt af en toe wel lekker languit maar op het moment dat ze door heeft dat iemand haar ziet springt ze gelijk op om aan de ren te gaan rammelen als teken dat ze eruit wil. Geen vensterbank, hek of tafel is te hoog voor haar mooie sprongen. Lukt het haar niet om er een eerste keer op te springen en valt ze op haar bips, dan probeert ze het nog zeker 10 keer totdat het haar wel is gelukt. Michelle heeft ook veel ontsnappingstalent. Kijk er niet van op als je haar op zolder (of in de prullenbak) aantreft nadat je zeker wist dat het hok goed op slot was. Ze mag in haar pleeggezin alleen onder zware supervisie in de tuin lopen want ze is zomaar bij de buren op bezoek. Michelle kan ook heel goed met dingen gooien, theekoppen, schaaltjes, papieren. Lekker rommel maken! Ze is ontzettend nieuwsgierig en wil ook best wel eens bij je op schoot springen. Heel eventjes mag je haar dan best wel even knuffelen. Als je haar een lekker brokje geeft is ze helemaal blij en zal ze wat langer bij je blijven rondsnuffelen. Oftwel een ontzettend vermakelijk en lief konijn die op zoek is naar een heerlijke ruime plek (met hele hoge hekken) om op ontdekkingsreis te gaan met een knappe vent natuurlijk! Ohja, ze heeft altijd honger en altijd extreme dorst van haar avonturen... Michelle kan nog niet buiten geplaatst worden.

 michelle michelle2 michelle3

Joomla templates by a4joomla