Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Sigrid Knaag
Herplaatsbaar vanaf: Augustus 2021
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 28-12-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 26-3-2021

Beschrijving: Sigrid is een ontzettend zoet meiske. Ze vond alles erg spannend toen ze net bij ons was, maar kroop langzaam uit haar schulp. Sigrid heeft uiteindelijk nog een tijdje in een pleeggezin doorgebracht en met wat meer ruimte en individuele aandacht is ze een heel ander konijn geworden. Toch blijft het belangrijk dat ze geduldige baasjes vindt die snappen dat ze geen knuffelkonijn is.

 sigrid knaag sigrid knaag2 sigrid knaag3

Naam: Bryn
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2021
Formaat: Middelgroot
Leeftijd: November 2016
Minimale ren: Tien m²
In de opvang sinds: 10-7-2021

Beschrijving: Bryn is voor de tweede keer in de opvang, na het verlies van haar maatje. Gelukkig heeft ze hier snel weer gezelschap gevonden, maar ze wil het liefst een echt eigen vriendje en natuurlijk een mooie, grote ren. Deze moet wel goed afgesloten zijn, want anders gaat Bryn zelf wel even op avontuur. Bryn is sociaal naar andere konijnen. Verder is ze wat op zichzelf, niet heel mensgericht en aaien hoeft van haar zeker niet. Als de baas met de voedselvoorziening komt is Bryn natuurlijk wel van de partij.

bryn bryn2 bryn3

Naam: Musa
Herplaatsbaar vanaf: Mei/juni 2021
Formaat: Groot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Acht m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Bij Musa is er heel veel konijn om van te houden. Qua uiterlijk, natuurlijk, maar ook zeker qua karakter. Het is een energieke dame die veel ruimte nodig heeft. Haar exacte leeftijd is onduidelijk en daarom weten we ook niet helemaal zeker hoe groot ze nog gaat worden, maar dat het een dame van formaat is, mag duidelijk zijn. Musa is meestal vrolijk, maar tegelijkertijd ook erg gevoelig voor stress. Ze is daarom op zoek naar een rustig, stabiel nieuw thuis met een baasje die het niet erg vindt om wat extra vachtverzorging te geven als dat nodig mocht zijn.

musa musa2 musa3

Joomla templates by a4joomla