Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. Wij vragen een herplaatsingsbijdrage van €60,- voor een gecastreerde, gevaccineerde en gechipte voedster.

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Somebunny To Love
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2022
Formaat: Dwerg 
Geboortedatum: 12 november 2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 9 februari 2022

Beschrijving: Volgt.

 somebunny to love somebunny to love2 somebunny to love3

Naam: The Miracle
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2022
Formaat: Dwerg 
Geboortedatum: 12 november 2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 9 februari 2022

Beschrijving: Mira is een lief dametje, erg nieuwsgierig maar ook snel nerveus want de wereld is erg spannend! Hoewel ze er uit ziet als een teddybeer en fluweelzacht is, betekent dat niet dat ze aangeraakt worden ook leuk vindt. Mira wil liever graag lekker konijn zijn. We zoeken voor haar dan ook een baasje die daar begrip voor heeft. Omdat Mira een speciale vacht heeft, kan het noodzakelijk zijn om haar in een overdekte ren te houden.

 the miracle the miracle2 the miracle3

Naam: Discovery
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2022
Formaat: Klein/middelgroot
Geboortedatum: 25-10-2021
Minimale ren: Vijf m²
In de opvang sinds: 25-10-2021

Beschrijving: Discovery is in de opvang geboren en leerde hier algauw aan allerlei dingen wennen, zodat ze eigenlijk niks spannend vindt. Ze heeft zeker weten het ondernemende, nieuwsgierige karakter van haar moeder geërfd en doet haar naam eer aan. Alles moet bekeken en onderzocht worden! Discovery is een bezig bijtje en barst van de energie. Daarnaast is haar vader een flink grote jongen, terwijl haar moeder wat kleiner is. Omdat Discovery op dit moment nog niet uitgegroeid is weten we niet waar ze uiteindelijk qua formaat precies uit gaat komen en daarom is het belangrijk dat ze zeker genoeg ruimte heeft. Discovery is een lieve, sociale dame naar andere konijnen, laat niet over zich heen lopen maar is zeker niet fel. Ook naar mensen is ze een schat van een dier, die graag bij je komt voor een aai.

 discovery discovery2 discovery3

Naam: Eireann
Herplaatsbaar vanaf: April 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: 18-9-2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 15-12-2021

Beschrijving: zachtaardig konijn wat onverwachte dingen en mensen wat spannend vind, maar ook wel nieuwsgierig is. Voor iets lekkers (groente of brokjes) komt ze graag even kijken. Ze is lief voor andere konijnen. Opvallend kenmerk is dat ze twee verschillend gekleurde ogen heeft. 

 eireann eireann2 eireann3

Naam: Aisling
Herplaatsbaar vanaf: April 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: 18-9-2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 15-12-2021

Beschrijving: Rustig konijn met lief en zachtaardig karakter. Ze kijkt graag van afstand wat er om haar heen gebeurd. Ze vindt mensen wat spannend en is graag samen met een ander konijn waar ze steun aan ontleend. 

 aisling aisling2 aisling3

Naam: Niamh GERESERVEERD
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2022
Formaat: Middelgroot
Geboortedatum: 2021
Minimale ren: Acht m²
In de opvang sinds: 3-11-2021

Beschrijving: Niamh is een prachtige, grote dame. Ze komt helaas uit een hele slechte situatie en was er niet goed aan toe toen ze bij ons kwam. Gelukkig herstelde ze snel en doet ze het ontzettend goed nu. Niamh is héél energiek en heeft dan ook flink veel ruimte nodig. Mensen zijn heel leuk, maar ze heeft weinig geduld voor geknuffel en getut. Op dit moment kan ze ook wat fel reageren omdat ze, nu het fysiek weer goed gaat, wel toe is aan wat meer uitdaging en ruimte. Richting andere konijnen staat ze haar mannetje wel, Niamh heeft dan ook een vriendje nodig dat niet over zich heen laat lopen maar ook niet heel dominant is.

 niamh2 niamh niamh2

Naam: Crummy
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 20-12-2021

Beschrijving: Crummy is een lieve, verlegen dame. Mensen zijn best wel spannend voor haar. Ze moet echt even de kat uit de boom kijken voordat ze heel misschien heel voorzichtig bij je komt. Konijnen zijn een ander verhaal, daar kan Crummy goed mee omgaan hoewel ze soms wat pittig uit de hoek kan komen. 

 crummy crummy2 crummy3

Naam: Darby
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 20-12-2021

Beschrijving: Darby is een lieve, vriendelijke dame. Mensen zijn best wel spannend voor haar, ze is niet het type konijn dat vol enthousiasme en vertrouwen op je af komt. Het zou kunnen dat dit met veel geduld en tijd investeren beter wordt, maar dat blijft afwachten. Darby zoekt daarom vooral een baasje waar ze mag zijn wie ze is. Darby is sociaal naar andere konijnen, maar kan wel een beetje pittig uit de hoek komen soms.

 darby darby2 darby3

Naam: Emily
Herplaatsbaar vanaf: 1-1-2022
Formaat: Dwerg
Leeftijd: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds:22-12-2021

Beschrijving: Emily is een ontzettend lief, verlegen meiske. Ze kwam in 2015 samen met haar baby van een paar dagen oud in de opvang, zowel moeder als kind leken volledig gezond maar helaas ging het uiteindelijk toch mis. Emily's kleintje is overleden en Emily werd langdurig behandeld voor haar blaasproblemen. Gelukkig herstelde ze en werd ze herplaatst op een mooi plekje. Na overlijden van haar maatje is ze nu op zoek naar een nieuw baasje en maatje waar ze de rest van haar leven samen mee mag blijven. 

 emily emily2 emily3

Naam: Celeste
Herplaatsbaar vanaf: December 2021
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: Zomer 2018
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30-10-2021

Beschrijving: Celeste is echt een klein poppetje om te zien. Haar gedrag is wat minder snoezig, Celeste weet wat ze wil en wat ze niet wil en communiceert dat heel duidelijk. Dit uit zich o.a. in voernijd. Gelukkig is hier heel goed mee om te gaan en verwachten we bovendien dat het vrijwel volledig zal verdwijnen zodra Celeste ruimte en een maatje heeft. Wel vinden we het minder verstandig om haar bij (kleine) kinderen te plaatsen.

 celeste celeste2 celeste3

Naam: Swanky
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Vier m²
In de opvang sinds: 20-12-2021

Beschrijving: Swanky is een leuke Brabantse dame. Ze is altijd vrolijk en heeft energie voor tien, nu nog een mooie ren vinden om die energie kwijt te kunnen! Swanky is vriendelijk naar mensen maar geen knuffelkont. Met de Brabantse heren had ze niet zo'n klik, misschien is er een nuchtere Groninger die de juiste match voor haar is?

 swanky swanky2 swanky3

Joomla templates by a4joomla