Adoptie

In sommige gevallen moeten we er helaas voor kiezen om een dier niet meer te herplaatsen, vanwege medische problemen of gedragsproblemen. In zo'n geval krijgt het dier een fijn, stabiel plekje in de opvang waar hij of zij 100% verzekerd is van medische zorg. Natuurlijk bieden we deze konijnen ook alle levensbehoeftes van het konijn, zoals ruimte en een maatje.

De verzorging van deze konijnen brengt wel extra kosten met zich mee. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die een konijntje op afstand willen adopteren. Bij het financieel adopteren van een konijn maakt u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een zelf te kiezen bedrag (minimaal 50 euro per jaar) naar ons rekeningnummer NL94 INGB 0006 9357 68 t.n.v. Stichting Konijnenopvang Joy te Kolham over o.v.v. de naam van het konijn. Stuur ons daarnaast even een mailtje met uw naam en adresgegevens, zodat we u een adoptiecertificaat kunnen toesturen, uw naam op de website kunnen vermelden bij het geadopteerde konijn en elk halfjaar een update over uw adoptiekonijn kunnen sturen. Natuurlijk houden we ook op de website en via de Facebookpagina bij hoe het met de vaste bewoners van de opvang gaat.

In het menu hiernaast en hieronder staan alle konijnen die momenteel bij ons in de opvang wonen. Op de pagina van elk konijn staat meer informatie over waar ze vandaan komen, hoe ze bij ons terecht zijn gekomen, wat er met ze aan de hand is en hoe hun karakter is. Ook vermelden we hier de namen van de adoptiebaasjes van elk konijn. Deze konijnen zijn allemaal beschikbaar voor adoptie op afstand. Een konijn kan door meerdere mensen geadopteerd worden. 

Joomla templates by a4joomla