CORONA MAATREGELEN

22-3-2021

Op dit moment kan de opvang op afspraak bezocht worden. Wij hanteren daarbij de volgende regels:

- Per afspraak is één volwassene welkom in de opvang. Helaas kunnen we op dit moment geen kinderen ontvangen.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht.
- We houden ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand.
- Bij klachten kan de afspraak helaas niet doorgaan, we vertrouwen er op dat u dit eerlijk meldt.
- De afspraak vindt altijd buiten plaats, ook bij slecht weer. We willen u vragen hier qua kleding e.d. rekening mee te houden. Het is op dit moment niet mogelijk om binnen te komen, ook niet om de dieren die daar zitten te bekijken.

Op het moment dat we een afspraak inplannen gaan we er vanuit dat u volledig mee gaat in de maatregelen die wij hanteren. We begrijpen dat het niet leuk is om niet als gezin te kunnen komen kijken of om niet alle konijnen te kunnen bekijken, maar wij vinden het voor uw en onze gezondheid belangrijk om voorzichtig te zijn. Niemand heeft om deze pandemie gevraagd, maar we zullen het er toch mee moeten doen. Het is voor ons ook niet leuk om aan de deur nog in discussie te gaan, om mensen die toch met meerdere gezinsleden binnen banjeren de deur te wijzen, of u er voortdurend aan te herinneren afstand te houden. Daarom verzoeken we u nadrukkelijk om de regels te respecteren en op te volgen.

Het is op dit moment alleen mogelijk om een afspraak in te plannen voor herplaatsing of afstand. Even langskomen om te komen kijken kan helaas niet.

You have no rights to post comments

Joomla templates by a4joomla