De laatste weken van november..

25-11-2013

Het bijhouden van een weblog op een website blijkt altijd weer een uitdaging te zijn. Vol goede moed beginnen we, maar na een paar weken schiet het er een beetje bij in, en voor je het weet... Zonde, want er is zo veel leuk - en minder leuk maar wel belangrijk - nieuws om te delen! Dus hierbij een dappere poging. Natuurlijk kan het laatste nieuws ook altijd via de Facebookpagina gevolgd worden, deze wordt trouw bijgehouden en regelmatig geupdate. Omdat niet iedereen op Facebook zit en er soms zo veel nieuws is dat we haast bang worden dat Facebook het voor spam gaat aanzien, hier nog wat extraatjes...

14-bobbie3Veel te vertellen, goed nieuws, slecht nieuws.. Beginnen met het slechte nieuws? Helaas moesten we lieve Bobbie, die we van Knaagdierencentrum Aa&Hunze over namen, in laten slapen. Hij had meerdere rotte kiezen en een lelijk abces in zijn bekkie. Ook Balou had pech met z'n gebitje, hij had al niet zulke mooie tanden, maar inmiddels was een klemgebit ontstaan. Zijn tanden zijn verwijderd. Daarna begon hij gelijk goed te eten en leek alle leed weer vergeten, maar vervolgens begon het te ontsteken. Dankzij een antibioticakuur lijkt het op te knappen gelukkig, hopelijk is Balou snel klaar om naar een lief baasje te verhuizen.

Nog meer pech voor Chibi en Lizzie, Lizzie die in februari werd herplaatst moest helaas noodgedwongen weer afgestaan worden. Met pijn in het hart liet hun baasje ze achter bij pleeggezin Bunny's Holiday, waar ze nu goed verzorgd worden door Audrey en Frances. Ook het baasje van Meneer Truus moest afstand doen. Meneer Truus zoekt nu vanuit de opvang een nieuw plekje.

00 20131Niet alleen slecht nieuws! Het goede nieuws is dat onze opvanghoek helemaal verbouwd is door mijn vader. Het is nu een stuk netter en de ruimte wordt beter benut. Wij blij, konijntjes blij! Natuurlijk waren er ook een paar konijntjes die nog een beetje blijer waren, zij mochten namelijk vertrekken naar een nieuw baasje. Trixie verhuisde helemaal naar Amsterdam waar ze het huis onveilig gaat maken en Nina werd op slag verliefd op een prachtige weduwnaar. 

Er staan nog meer plaatsingen op de planning, gelukkig maar want de wachtlijst groeit en groeit en groeit. 

 

You have no rights to post comments

Joomla templates by a4joomla