Voorjaar = nieuwe start dumpseizoen?

15-03-2014

Goede voornemens.. het blijft er meestal weer bij. Een schandelijk laat logje dus, maar hoe langer je wacht, hoe meer er te vertellen is. Want in de opvang staat het intussen zeer zeker niet stil.

Om te beginnen het beste nieuws van het jaar. Onze Kelly en Sabrina: eindelijk, na een half jaar in de opvang, was het zo ver! Ze mochten vanuit hun pleegbaasjes rechtstreeks door naar een heel fijn plekje. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Deze twee dames hadden het niet beter kunnen treffen. Egbert en Gerda, bedankt voor de goede zorgen voor de twee dametjes! 

Niet alleen Kelly en Sabrina vonden een baasje, ook Coen, Pietertje, Pim, Puk, Giel, Lara en Bikkel werden herplaatst. Helaas staan de herplaatsingen op dit moment behoorlijk stil en dat is ontzettend jammer. Zolang er geen herplaatsingen zijn, kunnen we ook geen nieuwe konijnen aannemen. En dat terwijl de wachtlijst groeit en groeit..

Er zijn de afgelopen weken wel een aantal konijnen binnen gekomen, namelijk Puk, Lisa, Alka, Abel, Bikkel, Phillip, Celine, Claire, Louise, Manouk, Judith en Merel. Dit weekend komt er nog een vondeling binnen en ook volgende week verwachten we twee gevonden konijnen. Blijkbaar zet het mooie weer aan tot dumpen? 

 

You have no rights to post comments

Joomla templates by a4joomla