prioriteiten

10-2-2015

carloHet schrijven van een nieuwsbericht gaat hier nooit vanzelf helaas, ik heb daar altijd een aanleiding voor nodig blijkbaar. Vorige week diende die aanleiding zich aan, in de vorm van meerdere vervelende contacten via de opvangmail en -telefoon. Dat moest me van het hart. Dus ik opende een nieuw bericht en probeerde onder woorden te brengen hoe ik deze vervelende berichten en telefoontjes ervaren heb, hoe zonde van mijn tijd het is.. En toen viel er een kwartje, want hoe zonde is het om dan NOG meer tijd hier in te steken? Waarom zou ik hier nog woorden aan vuil maken? Eigenlijk is het verzoek heel simpel: Heb een beetje respect voor een ander. Wij doen altijd ons best, proberen altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn en zo veel mogelijk mensen tevreden te stellen. Het draait echter wel om de konijnen, zij zijn onze prioriteit.

 

foxEn dat brengt ons gelijk op veel belangrijkere punten, namelijk hoe het met de konijnen gaat! Het gaat zo z'n gangetje in de opvang. In januari mochten er maar liefst dertien konijntjes naar een nieuw baasje vertrekken: Luca, Tom, Siem, Chantal, Gianti, Sannie, Garfield, Fabian, Chica, May, Tijn, Marc en Bas. Natuurlijk kwamen er ook een hoop konijntjes binnen, dat blijkt maar weer eens onvermijdelijk te zijn. Gelukkig begint er wat ruimte te ontstaan en is eens een keer niet elk lege hok onmiddellijk weer gevuld. Dat betekent dat we onze wachtlijst weer open hebben kunnen stellen. Dat zal vast voor korte duur zijn, maar elk konijntje dat we verder kunnen helpen is er weer eentje.

 

Ook leuk om in de gaten te houden: Ons kopje Adoptie, waar Mazzel, Roos, Benji en Bob terug te vinden zijn. Deze vier knappe knienies kunnen helaas niet meer herplaatst worden, maar krijgen natuurlijk alle nodige verzorging in de opvang. Inmiddels zijn we begonnen met het bijhouden van het wel en wee van deze vier konijntjes, deze berichtjes kun je per konijn terug vinden onder Adoptie.

 

billie

You have no rights to post comments

Joomla templates by a4joomla