Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die een huisje zoeken. Alle konijnen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Voor konijnen die op deze pagina staan geldt een aangepaste herplaatsingsbijdrage van €90,- per koppel. Het is, in overleg, ook altijd mogelijk om een nieuw koppel samen te stellen. Hiervoor wordt dan wel de reguliere herplaatsingsbijdrage van €60,- per konijn gehanteerd. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Let op: De konijnen op deze pagina worden alleen met hun eigen maatje herplaatst. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van de konijnen. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende koppel, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Discovery en Ruairi
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2022
Formaat: Middelgroot/Dwerg
Geboortedatum: 25-10-2021/Onbekend
Minimale ren: Vijf m²
In de opvang sinds: 25-10-2021/30-4-2022

Beschrijving: Discovery is in de opvang geboren en leerde hier algauw aan allerlei dingen wennen, zodat ze eigenlijk niks spannend vindt. Ze heeft zeker weten het ondernemende, nieuwsgierige karakter van haar moeder geërfd en doet haar naam eer aan. Alles moet bekeken en onderzocht worden! Discovery is een bezig bijtje en barst van de energie. Daarnaast is haar vader een flink grote jongen, terwijl haar moeder wat kleiner is. Omdat Discovery op dit moment nog niet uitgegroeid is weten we niet waar ze uiteindelijk qua formaat precies uit gaat komen en daarom is het belangrijk dat ze zeker genoeg ruimte heeft. Discovery is een lieve, sociale dame naar andere konijnen, laat niet over zich heen lopen maar is zeker niet fel. Ook naar mensen is ze een schat van een dier, die graag bij je komt voor een aai. 

Ruairi is een lief manneke, hij gaat graag even lekker voor een aaitje zitten. Ruairi kan erg rustig zijn, maar heeft ook momenten waarop hij helemaal los gaat met een balletje. Met koppelen kan Ruairi pittiger zijn dan hij er uit ziet, maar hij is - als het koppelen eenmaal geslaagd is - echt wel een lieverd.

 discovery discovery2 discovery3

 

ruairi ruairi2 ruairi3

Naam: Christian & Catherine Dior
Herplaatsbaar vanaf: 15 juli 2022
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 25-5-2019
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Volgt.

 Catherine Christian Christian Dior Christian Dior2 Catherine Dior Catherine Dior2 Catherine Dior3

Naam: Sputnik en Hubble
Herplaatsbaar vanaf: November 2021
Formaat: Klein
Geboortedatum: Volgt
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 3-7-2021 en 10-7-2021

Beschrijving: Sputnik moest nog snel het veld ruimen voor de zomervakantie van start kon gaan, klinkt heel gemeen maar een groter plezier konden ze Sputnik niet doen want bij zulke baasjes wil je toch niet wonen? Sputnik bleek diverse problemen te hebben, maar we hebben ons best gedaan hem op te vrolijken en op te lappen. Sputnik is nu op zoek naar een baasje dat hem voor altijd belangrijker zal vinden dan welke vakantie dan ook. Sputnik is een lief ventje, maar hij heeft geen zin in geaai en gefrutsel. Hij is altijd vrolijk en staat altijd klaar als je bij hem komt kijken. 


Hubble kwam in de opvang als een hyperactief mannetje, maar kwakkelde helaas wat met zijn gezondheid waardoor hij toch wat gekalmeerd is. Het gaat goed met hem inmiddels, maar we zoeken voor hem wel een baasje dat hier alert op is. Hubble is een vriendelijk, vrolijk ventje.

 sputnik sputnik2 sputnik3 hubble hubble2 hubble3

 

 

Joomla templates by a4joomla