Sponsoren

Zonder onze sponsoren zou het onmogelijk zijn om de opvang voort te zetten. We willen ze via deze weg dan ook heel hartelijk bedanken voor hun steun! Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op! 

MVnwDierenartsenpraktijk Ezinge

Alle konijnen worden voor plaatsing gecontroleerd, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Dit wordt gedaan door onze dierenarts Marieke Verwoerd van Dierenartsenpraktijk Ezinge. Dankzij haar ervaring en expertise kunnen we alle konijnen de benodigde medische zorg bieden en helemaal klaarstomen voor een nieuw huisje. Dag en nacht staat ze klaar voor onze opvangers. Bent u op zoek naar een kundige dierenarts in de buurt van Groningen, neem dan zeker eens contact op met Dierenartsenpraktijk Ezinge.


QuoteShirts.nl

Onze webhosting wordt verzorgd door Jeroen Peters van QuoteShirts.nl, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel t-shirt! Webhosting is een flinke kostenpost die vaak over het hoofd gezien wordt. We zijn erg blij dat we hierop kunnen besparen en daarnaast ook nog eens de technische kant van de website aan Jeroen over kunnen laten.

quoteshirts

BunnyBunch

Op de steun van BunnyBunch kunnen we altijd rekenen! Niet alleen bieden zij een webshop met een uitgebreid assortiment voor konijnen, maar ook een heleboel informatieve artikelen en een gezellig forum! Elke maand ontvangen we dankzij donateurs die via de BunnyBunch webshop doneren een prachtig pakket met voer, speelgoed, gezonde gedroogde kruiden en kruidenhooi.

BB logo

skbStichting KonijnenBelangen

Stichting KonijnenBelangen: Dé stichting voor mensen met een hart voor konijnen. Stichting KonijnenBelangen zet zich in voor het welzijn van konijnen in Nederland en doet dit met name door het geven van voorlichting en informatie. Daarnaast werkt Stichting KonijnenBelangen aan een aantal projecten gericht op dierenwinkels, kinderboerderijen en konijnenpensions. Verder richt Stichting KonijnenBelangen zich op de politiek om ook via de wet meer konijnenwelzijn te realiseren. Tot slot steunt Stichting KonijnenBelangen konijnenopvangen in Nederland, waaronder Konijnenopvang Joy, en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Stichting KonijnenBelangen is altijd opzoek naar nieuwe donateurs en vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op de website

Supreme Petfoods logo CMYKSupreme Petfoods 

Dankzij Supreme Petfoods kunnen we onze opvangkonijntjes bij herplaatsing een goodiebag met informatie en overgangsvoer mee geven, zodat ze met een goede basis hun nieuwe leven bij hun nieuwe baasjes tegemoet gaan. 

mia

dierenlotStichting DierenLot

Stichting DierenLot is voor ons een grote steun op veel manieren, zo konden wij dankzij hun hulp de konijnenflats buiten realiseren en een nieuwe ren bouwen voor onze groep vaste bewoners. 

Joomla templates by a4joomla